Despre noi

Qwerty Solutions ofera solutii complete de externalizare a serviciilor IT. Cei peste 15 ani de experienta in mari corporatii romanesti si internationale, in Romania sau peste hotare – ne-au invatat ca ceea ce functioneza pentru retele mari, extinse si interconectate functioneaza, adaptate si reduse la scara, si pentru companiile mici si mijlocii.

Toate solutiile IT create de Qwerty Solutions sunt personalizate, dar sunt proiectate, implementate si intretinute dupa regulile stricte si formalismul unei mari corporatii.

La Qwerty Solutions proiectam si implementam solutii IT stabile, fiabile, predictive si alocam proponderent resursele spre mentenanta proactiva, astfel incat numarul incidentelor inregistrate de client sa scada spre zero.

Serviciile STANDARD ale Qwerty Solutions includ:

  • Intervenție remote sau on-site in:
    • 8 ore pentru incidente non-critice;
    • 4 ore pentru incidente critice.
  • Folosirea aplicației dedicate pentru înregistrarea și urmărirea tichetelor;
  • Monitorizarea proactivă prin aplicație specializata a parametrilor tehnici ai serverelor, echipamentelor de rețea – specific per echipament și server.

 

Trimestrial, efectuam o inspecție vizuala a intregii retele si efectuam acțiunile de mentenanță proactivă ce necesita prezenta on-site.